Mijn favorieten

Verkoop

Uw woning verkopen is een belangrijke stap. Weten dat er een vakkundige partner naast u staat geeft dan vertrouwen en rust. Diepeveen Makelaars begeleidt u graag in het hele verkooptraject en heeft aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten.
 
Met ons enthousiasme, onze creativiteit en ons uitgebreide netwerk brengen we uw woning onder de aandacht van een groot publiek. Daarbij maken we natuurlijk gebruik van alle tools die tegenwoordig voorhanden zijn – denk bijvoorbeeld aan social media en virtuele presentatiemiddelen. Meerdere malen per jaar kunt u - gratis! - meedoen aan een Open Huizen Dag, waaronder de landelijke NVM Open Huizen Dagen. En natuurlijk staan we ook buiten kantooruren voor u en voor potentiële kopers klaar. Samen gaan we voor het beste resultaat!
 
Persoonlijke aandacht is belangrijk voor ons. Wij nemen dan ook graag de tijd om kennis met u te maken en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Ook informeren wij u in dit gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen en geven u een prijsadvies.
 
Meer weten? Bel of mail ons gerust om een persoonlijke – en vrijblijvende! – afspraak te maken. Graag tot ziens!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring