Mijn favorieten

Veenderij - de wooneilanden van Veenendaal-oost


Start verkoop De Leeftuin zeer druk bezocht
Zaterdag 24 maart j.l. ging het project De Leeftuin van Hegeman Ontwikkeling in verkoop. Het was ongelofelijk druk in het i-centrum. Ruim over de 200 belangstellenden kwamen het nieuwe project van 18 royale woningen bekijken en documentatie ophalen.
Voor wie de start verkoop heeft gemist liggen brochures en aanvullende informatie klaar in het i-centrum aan de Van Essenlaan 1, Veenendaal.
 
Inschrijven voor een woning
Wilt u inschrijven voor de eerste toewijzingsronde? Lever dan uiterlijk op dinsdag 3 april het inschrijfformulier in bij één van de twee betrokken makelaars: Diepeveen Makelaars of Van Dijk Van Essen Makelaars. Uiterlijk vrijdag 6 april horen deze inschrijvers dan of zij in aanmerking komen voor één van de woningen. 

Meer weten over dit project? 
Ga dan naar de website www.deleeftuinveenendaal.nl. U vindt daar onder andere de brochure, woningplattegronden en het inschrijfformulier.


De voortgang op de wooneilanden
Het kan niemand meer ontgaan, er wordt volop gebouwd op de eerste drie wooneilanden van Veenderij. Grote hijskranen, het af en aan rijden van vrachtwagens met bouwmaterialen en veel beweging op de verschillende bouwplaatsen. Veenderij groeit, kijk maar eens naar de bouwfoto's onderaan dit bericht!

In april hopen wij de stedenbouwkundige opzet voor het centrale wooneiland L te kunnen laten zien. Daar komen straks onder andere eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen in diverse prijsklassen.

Aan de stedenbouwkundige opzet voor de zuidelijke eilanden (A, B, C en N) wordt nog gewerkt. Op deze locatie worden straks zowel rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen gebouwd. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via deze nieuwsbrief en onze website.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring