Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Rozenbottelstraat in Veenendaal 3903 BC

Rozenbottelstraat

3903 BC Veenendaal
Koopsom € 300.000,- v.o.n.

Omschrijving

Let op : genoemde prijs van € 300.000,- v.o.n. is een indicatieve totaalprijs voor de kavel en de bouwkosten samen.
De koopsommen van de kavels zelf variëren van € 90.750,- tot € 93.500,- v.o.n. 

KAVELS PIONIERKWARTIER
In het Pionierkwartier heb je de kans om zelf je ruime stadswoning helemaal naar eigen inzichten te bouwen. Je mag hier wel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 175 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Let op : genoemde prijs van € 300.000,- v.o.n. is een indicatieve totaalprijs voor de kavel en de bouwkosten samen.
De koopsommen van de kavels zelf variëren van € 90.750,- tot € 93.500,- v.o.n. 

KAVELS PIONIERKWARTIER
In het Pionierkwartier heb je de kans om zelf je ruime stadswoning helemaal naar eigen inzichten te bouwen. Je mag hier wel 17 meter diep en 4 woonlagen hoog bouwen! De gemeente verkoopt hier 7 zelfbouwkavels in fase 1 waarvan er nog 2 beschikbaar zijn.
Binnenkort hopen wij te starten met fase 2. Dit betreffen eveneens zelfbouwkavels maar nu gelegen aan de Ambachtsstraat.


PIONIEREN = ZELF JE HUIS BOUWEN!
Met zelfbouw van deze stadswoning bouw je binnen jouw budget een huis precies zoals jij het wilt. Zo ontstaat er een uniek huis aan de binnen- en buitenkant. Een droomhuis dat past bij jouw manier van leven.
De resterende zelfbouwkavels uit fase 1 hebben een diepte van ca. 25 meter en een breedte van ca. 6,6 tot 6,8 m¹ (ca. 170 m²). Een zelfbouwkavel kopen kan al vanaf ca. € 90.750,- inclusief BTW. (€ 550,- v.o.n. p/m²).

In fase 2 komen er weer kavels beschikbaar met een breedte vanaf 4,8 m¹. Deze kavels zullen een diepte hebben van  21 meter. 

Op de projectsite van dit bijzondere project ( http://www.pionierkwartier.nl/ ) vind je een ‘globaal’ plan voor de zelfbouwkavels in het Pionierkwartier. Want hoewel je heel veel vrijheid hebt, zijn er ook een aantal regels in het gebied. Zo vind je hier onder andere een beeldkwaliteitsplan en de regels welke vastgelegd zijn waarbinnen je moet bouwen. Je vindt hier ook de maximale bouwhoogte, de diepte van de kavels en ook informatie over de ligging van de kavels.

HET ONTWERP
Modern en industrieel wonen in een Loft of zoek je meer een flexibele woning die is voorbereid op de toekomst ?
De zelfbouwkavels in het Pionierkwartier zijn de ideale plek om een loft-woning te bouwen. Je mag hier namelijk 13 meter hoog bouwen. Je bepaalt zelf de breedte van je woning en binnen de diepte van de kavel van 25 meter bepaal ook jij hoe diep je woning wordt. Een unieke woning dus... want een loft is een grote woning die doorgaans uit één ruimte bestaat die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. Lofts worden vaak multifunctioneel gebruikt door wonen en werken te combineren. Vaak zijn lofts te vinden in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen etc, die voor bewoning geschikt zijn gemaakt. Het is in oude centra van grote steden een populaire manier van wonen, maar ook steeds vaker worden ‘nieuwbouw’ Lofts gebouwd.

Steeds vaker krijgen wij de vraag: “Kunnen wij hier ook een levensloopbestendige woning realiseren met o.a. een slaapkamer en een badkamer op de begane grond?”. Jazeker, dat kan!
In het Pionierkwartier bepaal je zelf de indeling van je woning !
Je kunt bijvoorbeeld een woning met twee woonlagen realiseren, met op de eerste woonlaag de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer en op de tweede woonlaag een extra logeerkamer en werkkamer.

EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE
Veenendaal is in meerdere opzichten een aantrekkelijke locatie om te wonen en te werken.
Door de ligging, op het kruispunt van snelwegen naar Utrecht, Arnhem en Barneveld, en de aanwezigheid van maar liefst 3 treinstations, is Veenendaal perfect bereikbaar. Het centrum herbergt gevarieerde winkelstraten, voortreffelijke restaurants en diverse culturele faciliteiten. En met de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en de Amerongse Berg bijna letterlijk om de hoek is het groene buitenleven nooit ver weg.


CONTACT
Interesse of wil je gewoon meer weten?  Bel dan gerust even naar ons kantoor voor meer informatie. 
Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Antoinette Kooistra of Janneke Spin van de Gemeente Veenendaal (0318 - 538 538, zelfbouwen@veenendaal.nl)
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 300.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 170 m² Inhoud 999 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 9 Aantal woonlagen 4 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Veenendaal Oppervlakte 170 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rozenbottelstraat, 3903 BC Veenendaal

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.