Diepeveen Makelaars

Brouwersgracht 2
3901 TJ Veenendaal
Tel: 0318 519011
info@diepeveenmakelaars.nl
Ambachtsstraat, 3903 BC Veenendaal Prijs op aanvraag
Ambachtsstraat in Veenendaal 3903 BC

Omschrijving

Omschrijving


De koopsommen van de kavels zelf variëren van € 55.440,- tot € 83.160,- v.o.n.

KAVELS PIONIERKWARTIER FASE 2
In het Pionierkwartier heb je de kans om zelf je ruime stadswoning helemaal naar eigen inzichten te bouwen. Je mag hier wel 15 meter diep en 4 woonlagen hoog bouwen! De gemeente verkoopt hier circa 6 zelfbouwkavels in fase 2.

PIONIEREN = ZELF JE HUIS BOUWEN!
Met zelfbouw van deze stadswoning bouw je binnen jouw budget een huis precies zoals jij het wilt. Zo ontstaat er een uniek huis aan de binnen- en buitenkant. Een droomhuis dat past bij jouw manier van leven.
De zelfbouwkavels uit fase 2 hebben een diepte van ca. 21 meter en een breedte van ca. 4,8 tot 7,2 m¹ (ca. 100 / 150 m²). Een zelfbouwkavel kopen kan al vanaf ca. € 55.440,- inclusief BTW. (€ 550,- v.o.n. p/m²).

Op de projectsite van dit bijzondere project ( pionierkwartier.nl ) vind je een ‘globaal’ plan voor de zelfbouwkavels in het Pionierkwartier. Want hoewel je heel veel vrijheid hebt, zijn er ook een aantal regels in het gebied. Zo vind je hier onder andere een beeldkwaliteitsplan en de regels welke vastgelegd zijn waarbinnen je moet bouwen. Je vindt hier ook de maximale bouwhoogte, de diepte van de kavels en ook informatie over de ligging van de kavels.

HET ONTWERP
Modern en industrieel wonen in een Loft of zoek je meer een flexibele woning die is voorbereid op de toekomst ?
De zelfbouwkavels in het Pionierkwartier zijn de ideale plek om een loft-woning te bouwen. Je mag hier namelijk 13 meter hoog bouwen. Je bepaalt zelf de breedte van je woning en binnen de diepte van de kavel van 21 meter bepaal ook jij hoe diep je woning wordt. Een unieke woning dus... want een loft is een grote woning die doorgaans uit één ruimte bestaat die de bewoner naar eigen inzicht kan indelen. Lofts worden vaak multifunctioneel gebruikt door wonen en werken te combineren. Vaak zijn lofts te vinden in voormalige industriële gebouwen, fabriekshallen, pakhuizen etc, die voor bewoning geschikt zijn gemaakt. Het is in oude centra van grote steden een populaire manier van wonen, maar ook steeds vaker worden ‘nieuwbouw’ Lofts gebouwd.

Steeds vaker krijgen wij de vraag: “Kunnen wij hier ook een levensloopbestendige woning realiseren met o.a. een slaapkamer en een badkamer op de begane grond?”. Jazeker, dat kan!
In het Pionierkwartier bepaal je zelf de indeling van je woning !
Je kunt bijvoorbeeld een woning met twee woonlagen realiseren, met op de eerste woonlaag de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer en op de tweede woonlaag een extra logeerkamer en werkkamer.

EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE
Veenendaal is in meerdere opzichten een aantrekkelijke locatie om te wonen en te werken.
Door de ligging, op het kruispunt van snelwegen naar Utrecht, Arnhem en Barneveld, en de aanwezigheid van maar liefst 3 treinstations, is Veenendaal perfect bereikbaar. Het centrum herbergt gevarieerde winkelstraten, voortreffelijke restaurants en diverse culturele faciliteiten. En met de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en de Amerongse Berg bijna letterlijk om de hoek is het groene buitenleven nooit ver weg.

CONTACT
Interesse of wil je gewoon meer weten? Bel dan gerust even naar ons kantoor voor meer informatie.
Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Antoinette Kooistra of Janneke Spin van de Gemeente Veenendaal (0318 - 538 538, zelfbouwen @ veenendaal.nl), www.pionierkwartier.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 100 m² Inhoud 999 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 9 Aantal woonlagen 4 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Veenendaal Oppervlakte 100 m² Eigendomssituatie Volle eigendom