Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Veenendaal 3907 LK

Grønn

3907 LK Veenendaal

Omschrijving

VOORAANKONDIGING!

Medio februari 2019 hopen wij te starten met de verkoop van dit fraaie nieuwbouwproject aan de Groene Grens.

Duurzaam wonen aan De Groene Grens
Op een prachtige locatie in buurtschap De Straten in Veenendaal-oost bevindt zich nieuwbouwproject Grønn. Het project ligt direct aan De Groene Grens, een prachtig...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 160 m² t/m 174 m² Inhoud 580 m³ t/m 650 m³ Perceeloppervlakte 203 m² t/m 286 m² Aantal kavels 16 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VOORAANKONDIGING!

Medio februari 2019 hopen wij te starten met de verkoop van dit fraaie nieuwbouwproject aan de Groene Grens.

Duurzaam wonen aan De Groene Grens
Op een prachtige locatie in buurtschap De Straten in Veenendaal-oost bevindt zich nieuwbouwproject Grønn. Het project ligt direct aan De Groene Grens, een prachtig uitgestrekt natuurgebied. In combinatie met de autoluwe ligging van de te realiseren twee-onder-één-kapwoningen is het er straks heerlijk thuiskomen!

Stijlvol wonen
GRØNN bestaat uit zestien stijlvolle en duurzame twee-onder-één-kapwoningen met tuin. Het zijn royale woningen van 6 meter breed en met een woonoppervlakte van circa 160 m². De twee woningen aan de Dragonderweg zijn zelfs circa 174 m² groot. Deze hebben een zijaanbouw en vrij uitzicht op De Groene Grens.

Je hebt keuze uit twee woningtypes. Uiteraard is er nog keuze uit diverse opties en keuzemogelijkheden om de woning nog meer naar je smaak te maken.

Prachtige plek
Grønn is onderdeel van deelplan Buurtstede van de populaire nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Buurtstede is verdeeld in vier buurtschappen met elk een eigen sfeer: De Erven, De Hoven, De Ontmoeting en De Straten. Op de laatste nog in te vullen locatie in De Straten komen de twee-onder-één-kapwoningen van Grønn in het gebied tussen de Dragonderweg, Koenestraat en Klemstraat.

In het nabij gelegen buurtschap De Ontmoeting vind je allerlei voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, sport en cultuur. Ook is er een buurtsuper. Je hoeft de wijk dus eigenlijk niet uit. Maar wil je meer, dan ben je in 10 minuten fietsen in het centrum van Veenendaal.

Centraal gelegen
De bereikbaarheid van Veenendaal is optimaal. Zo ligt het centraal in het land en heeft het directe aansluitingen op de A12. Je rijdt eenvoudig naar steden als Arnhem en Utrecht. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, zowel per bus als per trein. Zo zijn er drie treinstations en diverse busverbindingen naar omliggende steden.

Planning
De ontwikkeling is in volle gang en naar verwachting gaan de woningen in februari 2019 in de verkoop.

Wilt u meer weten over deze nieuwe jonge wijk? Kijk dan ook even op: https://www.veenendaaloost.nl/.

Heeft u belangstelling? Neem gerust contact met ons op en wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 160 m² t/m 174 m² Inhoud 580 m³ t/m 650 m³ Perceeloppervlakte 203 m² t/m 286 m² Aantal kavels 16 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3907 LK Veenendaal

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.