Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Veenendaal 3905 MB

De Veense Poort fase 3

3905 MB Veenendaal

Omschrijving

Een nieuwbouwwoning kopen waarvan de bouw al is gestart? Dat kan bij het nieuwbouwproject de Veense Poort!

In deze fase worden 10 family-woningen te koop aangeboden met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden! Dit zullen 2 hoekwoningen (reeds verkocht) en 8 tussenwoningen (nog 4 beschikbaar) zijn. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 126 m² en beschikken...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- tot € 305.000,- Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 130 m² Inhoud 390 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 150 m² t/m 160 m² Start bouw 15-04-2019 Start Verkoop 01-07-2018 Oplevering 01-05-2020 Aantal kavels 16 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Een nieuwbouwwoning kopen waarvan de bouw al is gestart? Dat kan bij het nieuwbouwproject de Veense Poort!

In deze fase worden 10 family-woningen te koop aangeboden met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden! Dit zullen 2 hoekwoningen (reeds verkocht) en 8 tussenwoningen (nog 4 beschikbaar) zijn. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 126 m² en beschikken over 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bestaat de mogelijkheid om nog eens twee extra slaapkamers te realiseren. De oplevering van deze woningen zal in het eerste kwartaal van 2020 plaatsvinden.

Verder worden er 6 Comfort-woningen aangeboden met onder meer een slaap- en badkamer op de begane grond. Deze zijn echter allemaal al onder optie of verkocht.

Het project
In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals Verandawoningen, eengezinswoningen, starterswoningen en appartementen. De Veense Poort kent dus volop variatie in woningtypes.

De locatie
Kleine zandruggen, opduikingen in het veen zijn bepalend geweest voor de eerste wegen waarlangs Veenendaal ontwikkeld is. Het lint de Nieuweweg, aan de oostzijde van het plangebied, is nog steeds een belangrijk structuurelement in het stedelijk gebied van Veenendaal.

In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Stedenbouw en architectuur
Het plan is gebaseerd rondom de Noord Zuidligging van de originele Eerste Melmseweg, parallel aan de Nieuweweg. Via de Nieuweweg zal het plangebied ontsloten worden. Het plan omvat grondgebonden woningen aan en om de Eerste Melmseweg. Dit worden meerdere varianten van de Timpaan Verandawoning. Aan de Noordzijde van het gebied komt een appartementengebouw van soms wel 6 woonlagen. Dit appartementengebouw vormt tevens de buffer tussen de nieuwe groene wijk en Rondweg-West. Door een kleine hoekverdraaiing toe te passen ontstaat er een groene wig in het plangebied, deze zal in fase 2 worden ingevuld als speelveld.
Door binnen de verschillende typologieën van bebouwing dezelfde kleuren en materialen toe te passen, ontstaat er een sterke samenhang tussen de verschillende gebouwen. Het natuurlijke kleur- en materiaalgebruik (baksteen en glas) zorgt voor een harmonieuze afstemming tussen bebouwing en de relatie met de groene omgeving.
De beeldbepalende bomen aan de voormalige Eerste Melmseweg zullen de hoofdas vormen. Nieuwe aanplant zal zich vooral manifesteren langs de nieuwe ontsluitingsweg en zo veel mogelijk aansluiten bij de bestaande beplanting.


U kunt ook op de hoogte van het project blijven door ons te ‘liken’ op Facebook: https://www.facebook.com/diepeveenmakelaars/
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 305.000,- - € 305.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 114 m² t/m 130 m² Inhoud 390 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 150 m² t/m 160 m² Start bouw 15-04-2019 Start Verkoop 01-07-2018 Oplevering 01-05-2020 Aantal kavels 16 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3905 MB Veenendaal

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.